Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1.Πώς μπορώ να πληρώσω;

α. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές έως και 20 δόσεις
β. Μετρητά (με έκπτωση)

2.Πόσο κοστίζει μια πόρτα;

Οι τιμές κυμαίνονται από 950 έως 1400 ευρώ. Στείλτε μας email με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και θα σας απαντήσουμε σύντομα. Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε σε κάποιο από τα σημεία πώλησης στην Αττική.

3.Η πόρτα μου έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ή/και φεγγίτη. Πόσο θα μου κοστίσει;

Πάρτε τα μέτρα της πόρτας και στείλτε μας email ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4820000.

4.Πως μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Τηλεφωνήστε μας ή συμπληρώστε μια φόρμα και ένας υπάλληλος μας θα σας επισκεφθεί και θα σας βοηθήσει στην επιλογή χρωμάτων και σχεδίων.

5.Πόσο σύντομα θα έχω την πόρτα μου;

Η BALOMENOSDOORS θα έχει την πόρτα σας εγκατεστημένη εντός 8-15 ημερών απο την μέτρηση/παραγγελία. Οι πόρτες με συγκεκριμένες διαστάσεις κάνουν περίπου 15-35 μέρες για αλουμινένιες  με λευκό χρώμα, 10 με 45 μέρες για επιστρώσεις απομίμησης ξύλου.

6.Χρειάζεται κάποια συντήρηση;

Όχι. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για μακρόχρονη χρήση. Μαζί με την πόρτα, θα λάβετε την Χρυσή Εγγύηση της BALOMENOS DOORS και τις απαραίτητες οδηγίες.

7.Αγόρασα/ενοίκιασα μια κατοικία/γραφείο που είχε εγκατεστημένη ήδη μια πόρτα από την BALOMENOS DOORS. Δικαιούμαι ακόμα υπηρεσίες από την εταιρία σας;

Βεβαίως. Η εταιρεία καλύπτει την εγγύηση. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα του αρχικού πελάτη για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το καλύτερο δυνατόν.